green monster with mango and pear




Jag hade något att fira, jag var värd det och jag var sugen, därför blev det en lyxigare variant av en vanlig grön dryck (eller vad man skall kalla det?!). Även denna gången lät jag den bli lite tjockare så att det gick att äta med sked, jag gillar glasskänslan. Har kommit på att för mig handlar mat väldigt mycket om textur, hur det känns att äta det. Jag älskar mjukglass konsistensen, och rör därför alltid runt i glass för att göra min egna mjukglass. Kanske är det just därför som den gröna drycken inte alls längre är dryck utan SPENAT MJUKGLASS? ;)

Grön (..?..) mango och päron:

spenat
havremjölk
söt och mjukt päron
fryst mango

Mixa ihop och njut!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aprilmorgon

En plats där jag samlar mina recept som får mig att må bra.

RSS 2.0